Faircense kadilne palčke

Več pogledov

  • Faircense kadilne palčke
  • Faircense kadilne palčke

Kadilne palčke Meru

Farfalla

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Zaloga: Na zalogi

4,20 €

Kadilne palčke so prijetnega vonja in z gorenjem v dimu sproščajo aktivne snovi, ki vplivajo na razpoloženje, sposobnost koncentracije in delujejo očiščevalno.

Ali

Podrobnosti

sestavine: sivka, maddipal

 

vsebina: 10 kadilnih palčk

 

Kadilo ima v vzhodnih kulturah zelo dolgo tradicijo. Uporabljajo ga pri verskih obredih, za ritualna čiščenja, meditacije, ustvarjanje slovesnega razpoloženja, za zdravljenje in nenazadnje za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Kadilo sestavljajo aromatične sestavine rastlinskega materiala velikokrat z dodanimi eteričnimi olji.

 

Palčke so najbolj priročen kadilni izdelek. Njihova uporaba je preprosta in učinek takojšen. Kadilno palčko prižgemo in jo odložimo na primerno mesto (najbolje v ta namen izdelana stojala). Z gorenjem se v dimu sproščajo aromatične sestavine kadila.

 

Faircense kadilne palčke so rezultat projekta treh švicarskih podjetij, ki so ga ustanovile na jugu Indije. Proizvodnja poteka po načelih pravične trgovine z uporabo lokalnih virov in pravičnim plačilom za slehernega delavca.

 

Faircense kadilne palčke vsebujejo zgolj naravne sestavine brez umetnih dišav, mošusnih spojin, umetnih topil in pri gorenju ne oddajajo škodljivih snovi. Embalaža je iz ročno narejenega recikliranega papirja. Palčke so narejene ročno po tako imenovani „masala“ metodi. Zelišča, cvetovi, les in naravne smole so zmešani s čistimi naravnimi eteričnimi olji in naneseni na bambusovo palčko.

 

Ročno delo.

Brez strupenih snovi.

Pravična trgovina.

Brez otroškega dela.

 

Hranite izven dosega otrok.

Dodatne informacije

Proizvajalec Farfalla

Tagi izdelka

Uporabi presledke pri ločevanju takov. Za posamezno frazo uporabite (').