Spoštovani,

spletna trgovina ekoloških izdelkov e-košek je nastala z namenom ponuditi kvalitetne ekološke izdelke in jih kupcem predstaviti na nedvoumen in prijazen način. Zavedamo se, da je na področju naravne, eko in bio ponudbe veliko nejasnosti in zmede. Kupci zelo težko ločijo in razlikujejo med t.i. „naravnimi“ izdelki in tistimi, ki to res so. Mnogi ponudniki in proizvajalci to zmedo izkoriščajo in celo ustvarjajo. Kako prepoznati resnično naraven in ekološki izdelek si preberite v članku Kakšna je ekološka kozmetika in tudi O certifikatih.

 

Pri nas teh težav ne boste imeli, saj vam nudimo različne izdelke ekološke kakovosti in vas hkrati obveščamo o vseh sestavinah, postopkih pridelave in obdelave surovin ter ravnanju s končnim izdelkom preden pride v vaše roke. Podrobneje vam predstavljamo posamezne proizvajalce in njihovo filozofijo. Njihove predstavitve najdete na strani o proizvajalcih.

 

Naši cilji so visoki predvsem glede nivoja storitve in ponudbe, ki vam jo zagotavljamo. Najpomembnejše nam je vaše zadovoljstvo, vaše zdravje in ohranjanje naše skupne narave. To pa lahko dosežemo le z najkvalitetnejšo ponudbo in prav tako storitvijo.

 

Zato vam zagotavljamo, da v naši spletni trgovini ne boste mogli kupiti nobenega izdelka, ki bi bil testiran na živalih, ki bi vseboval konzervanse, umetna barvila in dišave, ki bi vseboval kakršnekoli škodljive snovi. Nikoli ne bomo nudili izdelkov proizvajalcev, ki kakorkoli podpirajo ali uporabljajo gensko spremenjene snovi, surovine in rastline. Težili bomo k temu, da bodo vsi naši izdelki certificirani po najvišjih standardih. O teh vas bomo sproti tudi informirali.

 

Upamo in želimo si, da bomo s svojim delom in ponudbo pripomogli k večji ozaveščenosti kupcev in tudi ponudnikov ekoloških izdelkov. Pri tem pa bomo veseli tudi vaše podpore in vzpodbud. Pridružite se nam na tej poti!

 

Vaš e-košek.