Prečiščena glina za uživanje Bolus

Več pogledov

  • Prečiščena glina za uživanje Bolus

Prečiščena glina za uživanje 550g

Bolus

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Zaloga: Na zalogi

11,70 €

Prečiščena glina iz Komende za uživanje.

Pripravite si glinen napitek za preventivno ali terapevtsko uporabo.

Ali

Podrobnosti

Priprava in uporaba glinenega napitka

 

Če se bomo hoteli znebiti strupenih snovi ali če bomo hoteli okrepiti organizem, če bomo hoteli prečistiti in obnoviti kri, ko bomo hoteli povečati in obnoviti število krvničk, ko bomo hoteli očistiti in razbremeniti delovanje notranjih organov, bomo naredili glineno kuro z glinenim napitkom iz prečiščene gline.

 

Napitek pripravimo nekaj ur pred uporabo. S plastično, leseno ali stekleno žlico damo v keramično ali stekleno posodico kavno žličko gline v prahu in čezenj zlijemo 1-2 dcl vode. Pustimo jo stati nekaj ur, da se glina usede in nato izpijemo glineno vodo. Majhna količina gline deluje kot katalizator in omogoča asimilacijo hranilnih snovi, zato zadostuje že ena kavna žlička na dan.

 

Glino užijemo zjutraj takoj ko vstanemo ali zvečer pred spanjem.

Glineni napitek pijemo 3 tedne, nato 1 teden prekinemo in lahko ponovno začnemo.

 

Vmes vedno prenehajmo; glina namreč raztaplja in odvaja snovi. Možno je tudi, da doživimo kakšno (negativno) reakcijo - tega se ne smemo ustrašiti, pomeni samo, da se je proces zdravljenja začel in kaže na to, da je bila bolezen oz. težava globoko ukoreninjena.

Otroci do 10 leta lahko spijejo največ pol žličke na dan. Pri črevesnih boleznih lahko odrasli povečajo dozo na dve do 3 čajne žličke. Pri težavah z zaprtjem je bolje piti glino večkrat na dan pred jedjo. Pri visokem pritisku jemljemo največ 2-3 ščepce na dan, ali dvakrat tedensko po eno žličko gline.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bolus

Tagi izdelka

Ostali obiskovalci so označili izdelek z naslednjimi ključnimi besedami:

Uporabi presledke pri ločevanju takov. Za posamezno frazo uporabite (').